Ons team

person-image

Jasper Tabbert

0642451317


Van kinds af aan had ik maar één passie, en dat is auto’s. Derhalve was de keuze voor de IVA te Driebergen na mijn middelbare school ook voor de hand liggend, waar ik Jorrit leerde kennen. Samen met Jorrit heb ik daarna een internationale opleiding bij IPC in Denemarken gevolgd. Terug in Nederland ben ik gaan werken bij een transportonderneming die gespecialiseerd was in de offshore container-verhuur. Na ruim vier jaar kreeg de passie voor auto’s toch weer de overhand en ben ik gaan werken als verkoper voor de universele autohandel. Daar kwam ik zakelijk weer in contact met Jorrit die zich inmiddels gespecialiseerd had in het taxeren van auto’s (Inovex). Uiteindelijk leidde dit ertoe dat ik gestart ben met de vestiging Inovex-Noord. Vanuit deze vestiging bedien ik de noordelijke/oostelijke provincies. Graag verzorg ik voor u een taxatie op locatie of kunt u een afspraak maken voor een taxatie in een van onze verkoophallen.


person-image

Jorrit ten Haaf

0612305834


Na de IVA in Driebergen en een vervolgstudie bij IPC in Denemarken ben ik gaan werken bij Bolsenbroek & Partners in Heumen, waar ik Walter heb leren kennen. Als voormalig junior-verkoper van Audi & Volkswagen was ik niet geheel onbekend met de importmarkt. Na deze baan ben ik voor studie en ervaring vertrokken naar Mexico, waarna in naar de V.S. ben gegaan voor een tijdelijke sales baan. Terug in Nederland, ben ik aan de slag gegaan als (contra) taxateur voor de Domeinen, waar ik verantwoordelijke was voor hertaxaties, evenals de verwerking en documentatie hiervan op het MID-office te Apeldoorn. Medio 2016 besloten Walter en ik om zelfstandig aan de slag te gaan. Inovex was een feit.

person-image

Jesper ten Haaf

0641203173


Na een half jaar in Valencia gewoond te hebben koos ik er in 2014 voor om Rechtsgeleerdheid te studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens mijn studie boden Walter en Jorrit aan mij, in de vorm van een bijbaan, de mogelijkheid om kennis te maken met de taxatiebranche. Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan bij Inovex, en houd ik mij bezig met het geven van juridische adviezen. Ik ben van mening dat een goed taxatierapport valt of staat met gedegen kennis van BPM-wetgeving en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Onafhankelijk en goed juridisch advies bleek moeilijk in te winnen. Met deze gedachte ben ik stage gaan lopen bij Sacha Bothof, eigenaar en oprichter van 123BPM. Door Walter zijn contacten bij de Belastingdienst, Jorrit zijn kennis van contra-expertise en mijn juridische kennis bezitten wij iets unieks in taxatieland. Iets unieks dat resulteert in kennis, kunde en kwaliteit.

person-image

Tom Schilleman

0639428590


Ik ben de jongste telg van de Inovex-familie. Na jaren werkzaam geweest te zijn in de commerciële sector (verkoop), was voor mij het moment daar om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Via mijn passie voor auto’s kwam ik in contact met Inovex. Wel bekend met het begrip ‘import’ maar vakinhoudelijk een leek was dit de uitdaging die ik zocht. Na een jaar ervaring op te hebben gedaan en het vak vanuit de basis te hebben geleerd kan ik concluderen dat ik hier op mijn plek ben. Mijn beeld over taxaties is in de tussentijds aanzienlijk veranderd; de dienstverlening en het delen van kennis is waar wij ons in onderscheiden. Kijkend naar de markt durf ik met trots te zeggen dat ik onderdeel mag zijn van Inovex, een speler met een frisse wind in een dynamische sector.

person-image

Walter van den Boogaard

0653610740


Zoon van voormalig Peugeot Importeur Van Den Boogaard, Nijmegen, en inmiddels ook zelf vergroeid in de Automotive sector. Via CCA (Chelmsford Car Auctions) en Mann Egerton (oa. Peugeot en Rolls-Royce Franchise) Engeland begin ’90 jaren terug bij enkele merkdealers in Nederland. Tot eind 2012 gefungeerd als zakenpartner en medeoprichter van Bolsenbroek Van den Boogaard & Partners (BBP). Nu na alweer geruime tijd de taxatiebranche vanuit een andere perspectief te hebben benaderd en onderzocht, heb ik het besluit genomen dit specifieke vakgebied een nieuwe dimensie in te blazen met de know how en (contra)-expertise die wij nu bezitten. Klanten zijn super blij met onze persoonlijke aandacht en werkwijze. Doelstelling hierbij moet natuurlijk zijn om van klanten onze ambassadeurs te maken. Mensen die in je geloven, die jouw diensten kunnen verkopen alsof hun eigen loopbaan ervan afhangt.

person-image

Arthur Gräper

0650909188


Na het afronden van mijn studie Commerciële Economie en een carriere in de telecom ben ik uiteindelijk bij een Mercedes-Benz dealer in Rotterdam terecht gekomen. Als junior de ontwikkeling binnen Mercedes mee gemaakt en het merk steeds breder zien worden. Na drie jaar ben ik overgestapt naar BMW/MINI in het groene hart. Uiteraard speelt bij dit merk meer de emotie en passie voor auto’s een rol. Hier kwam ik ook steeds vaker met import en BPM berekeningen in aanraking. Een van mijn broers was in tussen ook een autobedrijf gestart en groeide snel uit tot een van de grotere spelers in Rotterdam. Hierdoor had hij hulp nodig en was de overstap snel gemaakt. Hij houd zich vooral bezig met het importeren van exclusieve auto’s welke in Nederland slecht te verkrijgen zijn. Na enkele maanden kwamen Jorrit en Tom in beeld voor de BPM berekeningen en rapporten. Samen bekeken wij de auto’s en voor inkoop bepaalde wij vooruit de BPM. Door klanten vooruit goed te adviseren bij aanschaf van een buitenlandse auto zijn er vele auto’s via Inovex BPM aangifte gedaan. Per mei 2020 ben ik begonnen als importbemiddelaar en tevens een samenwerking gestart met Inovex voor de regio west waar ook een groot deel van mijn netwerk ligt. Graag staan wij u te woord met uw vragen over BPM aangiftes en invoeren van uw auto.

person-image

Bert Lichtenwagner

0633007275


Of het nu een motor, auto, brommer, camper of bus is. Alles wat een motor heeft, rijdt vanaf mijn geboorte al dwars door mijn hele cv. Met alle pk’s die ik in me had, heb ik de opleiding aan de IVA in Driebergen (1990) afgerond en heb ik samen met mijn broer het motorenrevisiebedrijf van mijn familie voortgezet. Na 15 jaar sleutelen, schroeven, vijlen, slijpen en zwarte vingers heb ik besloten de techniek te verlaten en mijn carrière in een andere richting voort te zetten.

Na enkele – uiteraard automotive - banen kwam ik terecht bij Bolsenbroek en Partners waar ik in 10 jaar alle ins en outs van het taxatievak heb geleerd

Vanaf november 2020 heb ik mij aangesloten bij Inovex om in de regio Oost mijn ervaring, kennis en kunde in te zetten bij de import van auto’s, motorfietsen en campers. De Keuze voor Inovex was snel gemaakt: een goede club, goed voor haar klanten en met goede contacten in de branche.

"Taxeren is geen kunst, de manier waarop wel"

Natuurlijk verricht ik de taxaties bij u op locatie en handel ze vervolgens vlot en deskundig af zoals ik dat al jaren doe: met Twents elan en nuchterheid. Ik kijk ernaar uit om uw opdrachten op deze wijze voor u uit te voeren en sta altijd klaar voor het geven van fiscaal, voertuiggerelateerd advies.

Inovex

Routebeschrijving